De ce sunt bune centralele pe lemne – Ultimul nivel – informatiii de ultima ora
 

De ce sunt bune centralele pe lemne

| Posted in Uncategorized

Orice locuinta trebuie sa asigure cateva conditii de baza, iar printre acestea se numara si sistemul de incalzire, fiind mai multe optiuni disponibile, astfel ca totul tine de preferinte, de nevoi si de bugetul fiecaruia. Principala solutie este reprezentata de centralele termice pe gaz, dar aceasta nu poate fi pusa in practica in toate conditiile, motiv pentru care trebuie sa fie gasite si alternative, asa ca vezi mai multe aici. De exemplu, cei care nu au acces la gaz se pot orienta catre centrale combustibil solid, asigurand un raport calitate – pret ideal.

De cele mai multe ori se folosesc lemnele drept combustibil, iar acestea prin ardere produc caldura si ajuta la incalzirea apei calde. Aceasta se poate asemana cu o soba, insa aduce cateva plusuri suplimentare pe care le vom descoperi aici.

Singura retinere pe care o au majoritatea potentialilor clienti e reprezentata de necesitatea continua de combustibil, insa in realitate solutia nu numai ca este foarte practica, dar si foarte economica, fiind nevoie de costuri minime pentru asigurarea confortului necesar in locuinta. In primul rand, nu mai exista o dependenta fata de reteaua de gaz, care adesea poate da rateuri, iar clientii se bucura de flexibilitate, dar si de confort, avand posibilitatea de a folosi centralele fie pe modul automat, fie pe cel manual.

Consum minim

Pentru ca durata de ardere este mare, centrala se dovedeste a fi foarte economica, iar lemnul este un tip de combustibil ce promite o capacitate termica superioara, motiv pentru care exploatarea este maxima, fara a exista pierderi de caldura, care in alte conditii ar trebui sa se plateasca. In schimb, pentru a ajunge la cele mai bune performate este important si ca lemnul sa fie de calitate, sa fie uscat bine, iar umiditatea sa fie de mai putin de 15%.

Ideal pe termen lung

Un alt mare avantaj adus de centralele termice care functioneaza pe combustibil solid este reprezentat de lunga durata de viata, care poate sa depaseasca chiar si pragul de 25 de ani. Bineinteles, investitia initiala este mare, la fel ca in cazul oricarei centrale, insa costurile se vor amortiza treptat prin economiile facute de-a lungul timpului. Cu cat este mai mare durata de viata, cu atat solutia este mai avantajoasa, asa ca merita sa iei in calcul aceasta solutie.

Usor de folosit

Nu in ultimul rand, nu vei avea parte de batai de cap cu privire la modul de folosire, intrucat sistemele sunt foarte simple si intuitive, iar functiile disponibile vor putea fi descoperite cu ajutorul manualului de utilizare.

Asadar, apeleaza la Bricosteel si vezi mai multe aici, preturile fiind accesibile pentru toate buzunarele, iar gama este suficient de variata, pentru a indeplini cerintele impuse de catre toti clientii.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimul nivel – informatiii de ultima ora ©2019. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions