Standardul ISO 14001 reprezinta o adevarata necesitate – Ultimul nivel – informatiii de ultima ora
 

Standardul ISO 14001 reprezinta o adevarata necesitate

| Posted in Uncategorized

Cu siguranta certificatele ISO nu mai reprezinta o raritate in ziua de azi, motiv pentru care merita sa se profite de pe urma acestora, fiind promise o multime de avantaje, iar impreuna le vom descoperi pe cele mai importante. Bineinteles, certificatele pot fi de mai multe tipuri, astfel ca au in vedere mai multe domenii de interes, iar unul dintre cele mai delicate subiecte in ziua de azi este cel referitor la protejarea mediului inconjurator. Astfel, orice companie ar trebui sa adopte o politica prietenoasa din acest punct de vedere prin incercarea reducerii pe cat posibil a consumurilor inutile.

O imagine verde

Imaginea unei companii este esentiala intrucat aceasta este cea care atrage clientii, partenerii si furnizorii, motiv pentru care cu cat este mai bine vazuta, cu atat beneficiile vor fi mai mari. Asadar, dobandirea unui certificat ISO 14001 poate fi un mare avantaj in toate cazurile pentru ca se castiga mult la capitolul imagine, fiind un semn al profesionalismului, corectitudinii si seriozitatii.

Gestionarea cu profesionalism a tuturor situatiilor

Procedurile se desfasoara in decurs de cativa ani, insa in tot acest timp beneficiile pot fi observate, intrucat angajatii sunt invatati, printre altele, sa gestioneze cu profesionalism orice situatie. Pe aceasta cale se vor bucura de conditii mai bune de lucru, vor fi multumiti de mediul in care isi desfasoara activitatea si elimina timpii morti, ocazie cu care vor fi mai liberi.

Reducerea costurilor

Un alt mare avantaj este reprezentat de reducerea costurilor de operare in orice mediu, intrucat in fiecare caz in parte sunt cautate diferite solutii prin care sa scada consumul. Bineinteles, se elimina pierderile, ceea ce este benefic pentru mediul inconjurator, insa si companiile au mult de castigat intrucat veniturile vor creste considerabil.

Profit mai mare

Prin taierea costurilor si prin lucrarea intr-un mod mai eficient, alaturi de cresterea numarului de clienti, se va putea observa o crestere importanta si a profitului, ceea ce reprezinta obiectivul fiecarei organizatii. Asadat, citeste mai multe la Sicert, in special despre cel 14001, pentru a vedea cum se pun in practica acestea si care sunt procedurile necesare.

Pe plan international

Nu in ultimul rand, orice organizatie va avea ocazia de a se dezvolta considerabil si catre noi piete, atat la nivel national, cat si international, un mare avantaj fiind reprezentat de faptul ca certificatele sunt recunoscute oriunde in lume. Cu alte cuvinte, prin intermediul unei investitii minime te vei putea bucura de o multime de avantaje si vei putea cuceri piete de peste hotare, care se dovedesc a fi cele mai profitabile. Organizatia va avea ocazia de a participa si la licitatii acolo unde, adesea, sunt impuse mai multe reguli pentru selectarea celor mai buni, iar printre cerinte se numara si dobandirea unui anumit tip de certificat ISO.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimul nivel – informatiii de ultima ora ©2018. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions