Oare mi-ar trebui o camera spion – Ultimul nivel – informatiii de ultima ora
 

Oare mi-ar trebui o camera spion

| Posted in Uncategorized

Produsele de tip spy camera au devenit din ce in ce mai populare si exista multe gadget-uri diferite care pot fi utilizate pentru operatiuni si investigatii secrete personale. In cazul in care aveti nevoie sa inregistrati video si audio intr-un mod subtil si ascuns, nimic nu poate fi mai folositor decat un astfel de gadget de la iUni. Camerele spion vin intr-o varietate de modele,  implementabile in diverse obiecte de uz casnic pe care nimeni nu le-ar suspecta ca fiind nelalocul lor. Aceaste camere spion pot fi amplasate aproape oriunde in interiorul unei incaperi, fara a fi detectata, cu modalitati de a folosi o spy camera si in situatii in care sunteti in miscare, datorita diferitelor atasamente, accesorii si lentile ce fac dispozitivele usor deghizabile chiar si intr-un simplu nasture de camasa.

Un ochi in plus care sa va supravegheze familia

Aceste camere sunt adesea folosite de cei care doresc sa vada ce se intampla cu cei dragi lasati in grija diferitilor ingrijitori sau bone, permitandu-le sa observe in secret daca comportamentul unei bone, spre exemplu, este unul profesionist si daca modul in care le este tratat copilul este unul adecvat.

S-ar putea sa fiti ingrijorat de nivelul de discretie al acestor camere, insa o spy camera poate lua multe forme care sa nu trezeasca suspiciuni, precum un radio cu ceas, o carte, o oglinda, ursulet de plus, purificator de aer, o simpla planta, rama foto, adaptor AC, cutie de servetele etc. Dupa cum puteti observa, posibilitatile sunt nesfarsite. Daca doriti sa va asigurati ca copiii dumneavoastra sunt in siguranta, puteti instala rapid si usor una sau mai multe dintre aceste camere oriunde in locuinta.

Dovezi incontestabile

Intr-un caz in care descoperiti pe cineva in care ati avut increderea de a plasa in grija fie diversi membri ai familiei sau valori, iar acele persoane au incalcat aceasta incredere fie prin furt, fie prin angajarea in alte activitati ilegale, dovezile provenite de la camerele spion vor fi admise in instanta ca dovezi in cazul in care doriti sa apelati la instanta pentru a va face dreptate.

Camerele de supraveghere video montate in afara casei vor inregistra prezenta intrusilor, dar in cazul in care aveti de-a face cu un intrus care este familiarizat cu locuinta si stie cum sa evite sa fie detectat, camerele de securitate nu vor fi de ajuns. Trebuie tinut cont de faptul ca intrusii pot vedea camera sau exista cazuri in care pot colabora cu cineva din casa pentru a evita camerele de supraveghere. Din acest motiv, cu o spy camera, puteti ramane cu un pas inainte, intrucat, evident, intrusii nu vor fi constienti de existenta ei iar in cele din urma, acest lucru va reprezenta asul din maneca, deoarece elementul de surpriza va fi de partea dumneavoastra.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimul nivel – informatiii de ultima ora ©2018. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions