Afla tot ce trebuie despre celulele stem – Ultimul nivel – informatiii de ultima ora
 

Afla tot ce trebuie despre celulele stem

| Posted in Uncategorized

Sunt multi cei care au constientizat in ultimii ani valoarea celulelor stem si cat de utile pot fi acestea pentru a trata diferite afectiuni, motiv pentru care citeste mai multe la Stemsure si ia masurile adecvate. Spre deosebire de alte tipuri de celule din corp, cele stem au potentialul de a se regenera si de a repara tesuturile care sunt afectate in urma unei boli sau accident. Lista afectiunilor care pot fi tratate se ridica undeva pana la 80 si se asteapta ca in viitorul apropiat aceasta sa fie completata. Citeste mai multe la StemSure si vezi care sunt posibilitatile de a te bucura de toate beneficiile aduse de aceste celule.

Exista mai multe terapii care se bazeaza pe celulele stem, iar aici putem aminti de transplantul maduvei osoase, pe cand sunt si multe altele care se afla in curs de dezvoltare, astfel ca in anii care urmeaza se asteapta sa poata fi tratate si multe alte afectiuni serioase precum diferite forme de cancer, Alzheimer, Parkinson si nu numai. Procedura de baza este una simpla si presupune ca celulele stem sa fie ghidate catre locul afectat pentru inlocuirea celulelor bolnave prin generarea altora noi.

Sangele cordonului ombilical reprezinta o sursa foarte bogata, motiv pentru care merita sa se profite de pe urma acesteia intrucat pana nu demult, acesta nu era considerat nimic altceva decat un deseu si era aruncat. Pana nu demult, alternativa era reprezentata de transplanturi, fapt care presupune ca bolnavii trebuie sa se inscrie pe liste de asteptare lungi si nu exista niciodata o garantie ca vor gasi un donator. Ulterior, intervine si problema compatibilitatii, ceea ce in cazul celuleor stem nu exista, ceea ce presupune ca cele mai multe dintre transplanturi vor fi o reusita.

Bineinteles, nu exista o compatibilitate perfecta, insa sunt foarte rare cazurile in care sa nu existe compatibilitate intre rudele de sange, dar si in multe alte cazuri, asa ca citeste mai multe la StemSure pentru a descoperi cum te vei putea bucura de toate avantajele aduse de aceasta solutie.

De asemenea, celulele stem pot fi depozitate intr-o banca speciala, urmand a fi folosite oricand este nevoie, fara a fi impuse limite de timp, astfel ca acestea se vor dovedi a fi ideale chiar si peste doua decenii pentru ca nu isi pierd proprietatile. Apeleaza acum la banca Stemsure daca iti doresti sa ai parte de cele mai bune servicii, dar si de preturi accesibile pentru toate buzunarele, asa ca merita sa vezi care sunt conditiile. Aici sunt propuse mai multe pachete, motiv pentru care este imposibil sa nu fie gasit unul care sa se plieze pe cerintele si bugetul oricarui client, asa ca vezi chiar acum care sunt posibilitatile.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimul nivel – informatiii de ultima ora ©2018. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions