Cel mai bun concediu ever – Ultimul nivel – informatiii de ultima ora
 

Cel mai bun concediu ever

| Posted in Uncategorized

Vreau sa va spun ca cea mai buna destinatie pe care am vizitat-o de-a lungul anilor a fost Cuba. Tara asta chiar m-a impresionat extrem de mult. In fapt, daca stau sa ma gandesc bine, traseul meu in tara lui Fidel Castro se poate traduce ca fiind mai multe sejururi in Havana, Cuba. Da, mi-a placut asa de mult zona, locul si oamenii incat am revenit de mai multe ori in acest loc. Si pot spune ca nu m-am inselat in privinta lor in nici una dintre aceste dati cand am fost prezent la ei in tara.

Muzica buna, locuri formidabile si plaje exotice. Aceasta este, din punctul meu de vedere, definitia pe scurt a ceea ce inseamna aceasta tara. De fiecare data cand am fost in vizita m-am cazat la hotelul Memories Miramar fiindca acolo am intalnit calitatea atat din punct de vedere uman, cat si material. Am stiut ca am ales bine si nu am regretat acest lucru. Chiar ma bucur ca am ales sa merg de fiecare data cu ei. Pentru ca de fiecare data am avut parte de cele mai bune oferte de care poate beneficia un turist.

De fiecare data cand am fost in aceasta tara si m-am cazat la hotelul Memories Miramar am mers prima data pe plaja. Acesta este un fel de ritual pe care l-am inventat eu. Si pot spune ca de fiecare data mi-a facut placere sa merg acolo. Am uitat sa mentionez ca de fiecare data mergeam seara. Atunci plaja este mai goala si poti sa ai timpul si spatiul necesar sa meditezi intr-un mod cat se poate de profund. Si stiu ca mi-a placut de fiecare data.

In afara de meditatul pe plaja, in decursul a nenumarate sejururi in Havana, capitala Cubei, am reusit sa vizitez foarte multe locuri. Practic, acum daca ma duc acolo este ca si la mine acasa. Pot spune ca stiu cam fiecare coltisor important al orasului si ca ma descurc fara harta sa merg in orice loc vreau eu.

Orasul asta chiar este chiar foarte frumos si chiar ai ce vedea. Daca te pasioneaza istoria si arta poti sa vizitezi muzee, sa mergi la piese de teatru sau sa admiri frumoasele cladiri cu o vechime de peste 100 de ani. Daca esti un om al petrecerii poti sa mergi intr-unul din numeroasele cluburi. Eu am fost cam in toate si atmosfera este foarte tare. Bine, gusturile nu se discuta, dar cred ca se poate spune cat mai obiectiv cu putinta ca acestea sunt chiar ok.

Ca si cunoscator al Havanei pot sa spun ca va recomand sa vizitati acest oras. Chiar aveti ce sa vizitati si cred ca nu o regretati daca ii veti da o sansa. Stiu ca mie mi-a placut mult de fiecare data cand am fost si sunt sigur ca o sa va placa si voua.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimul nivel – informatiii de ultima ora ©2019. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions