De ce mi-am cumparat o camera auto

Probabil ca orice sofer a fost pus intr-o situatie neplacuta in trafic in care si-ar fi dorit o camera auto, insa oricine poate comanda produse de la iUni unde gama e foarte variata, astfel ca e foarte usor sa fie aleasa cea mai potrivita optiune. De exemplu, nimeni nu va da gres cu iUni Dash 66B care reprezinta o camera dubla si inregistreaza imaginile la rezolutie Full HD, astfel incat acestea sunt foarte clare, iar cu ajutorul functiei WDR, filmarile din cursul noptii sunt grozave. In acelasi timp, nu lipseste nici functia de fotografiere, ocazie cu care pot fi capturate si imagini grozave, iar unghiul de filmare este de 170 de grade, ceea ce presupune ca sunt capturate intotdeauna toate detaliile.

Display-ul de 2.7 inch permite ca imaginile inregistrate sa poata fi urmarite rapid direct pe camera, iar senzorul de miscare este util in toate conditiile pentru ca ajuta la capitolul autonomie. Acesta presupune ca dispozitivul sa filmeze non stop, insa inregistrarea imaginilor intr-un folder separat are loc doar atunci cand este sesizata miscare.

Usor de folosit

Cele mai noi camere auto sunt foarte usor de folosit chiar si de catre cei care nu se pricep, iar modelul iUni Dash 66B dispune de un buton on/off prin care se porneste sau opreste dispozitivul, iar pentru pornirea inregistrarii se apasa butonul Rec. In acelasi timp, dispozitivul permite chiar si modificarea caracteristicilor filmarii prin accesarea meniului, iar daca se doreste folosirea celei de a doua camere incorporate pur si simplu trebuie conectata mufa dedicata acesteia.

Camera dispune de propria baterie, insa aceasta are rolul de pastrare a datei si orei, precum si a setarilor, astfel ca dispozitivul se conecteaza fie la bricheta masinii, fie la bateria acesteia pentru autonomie nelimitata. Ulterior, inregistrarile sunt usor de transferat catre laptop prin intermediul cablului USB inclus in pachet. Memoria camerei poate fi suplimentata pana la 32 GB cu ajutorul unui card microSD, iar utilizatorii nu trebuie sa se ingrijoreze ca acesta va ajunge la capacitate maxima intrucat inregistrarile vechi sunt sterse automat, insa nu si cele mai importante in care sunt sesizate pericole intrucat acestea sunt salvate automat intr-un alt folder.

Preturi

Oricine poate comanda produse de la iUni, printre care si modelul iUni Dash 66B la pretul de numai 499 de lei, fiind disponibile doua culori: alb si negru. Totusi, acest buget permite si achizitionarea altor modele precum iUni Dash B600, iUni Dash 66G, iUni Dash X11 care dispune si de conexiune prin Bluetooth, iUni Dash M600, iUni Dash 580i, iar fiecare dintre acestea dispun de cele mai importante functii si pot face diferenta in trafic. Asadar, daca iti doresti sa eviti situatiile neplacute, stii de unde poti alege cea mai potrivita camera auto pentru nevoile tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *