Planificarea sarcinii cu femibion 1

De ce am tinut cont cand am fost gravida

Planificarea sarcinii cu Femibion 1 duce la reducerea riscurilor atat pentru gravide, cat si pentru bebelusi si cresc sansele ca aceasta sa se deruleze in cele mai bune conditii. Asadar, sunt foarte multe reguli de care trebuie sa se tina cont, iar Femibion vine in ajutorul tuturor celor care isi doresc sa devina mamici in viitorul apropiat.

Importanta acidului folic

Totul ar trebui sa inceapa prin administrarea zilnica a acidului folic care reduce considerabil riscul defectelor la nastere, iar doza necesara este de 0.8 mg in fiecare zi. Acidul folic poate fi asimilat din alimentele consumate, insa nu in cantitatile recomandate, motiv pentru care este mult mai simplu sa se apeleze la Femibion 1. Totusi, in anumite situatii unele femei pot avea nevoie de o doza mai mare, astfel ca este ideal sa se apeleze la medic inainte de inceperea administrarii pentru ca acesta sa alcatuiasca un plan corespunzator in functie de fiecare caz in parte.

Nutritia corecta

O dieta echilibrata este importanta pentru asigurarea sanatatii, in special pe durata sarcinii, astfel ca este important ca in planul alimentar sa fie incluse cat mai multe fructe si legume proaspete, fiind de preferat evitarea alimentelor prajite. In acelasi timp se recomanda consumul de peste, insa nu si cei mari precum rechin intrucat pot contine un nivel ridicat de mercur care este foarte periculos pentru sarcina. Pentru o gustare se pot alege fructele proaspete sau confiate, iaurtul, chiar si popcornul, insa si hidratarea joaca un rol important, dar se recomanda limitarea consumului de cafea, ceai si bauturi acidulate, care pot fi inlocuite cu apa.

Programul de exercitii

Planificarea sarcinii cu Femibion 1 nu trebuie sa includa doar administrarea suplimentelor alimentare, ci trebuie alcatuit si un program de exercitii moderate, evitand riscul de accidentare sau oboseala. Exercitiile pot fi incepute la un nivel moderat, urmand ca treptat sa creasca in intensitate, dar pentru a fi mai simplu se poate apela la un antrenor personal, eventual care sa fie specializat si in nutritie.

Greutatea potrivita

Pentru ca sarcina sa se desfasoare in cele mai bune conditii este ideal ca viitoarele mamici sa aiba si greutatea potrivita. Asadar, cele cu o greutate inferioara pot fi supuse mai multor riscuri intrucat bebelusii nu vor avea toate resursele necesare pentru a se dezvolta corect si pentru a ajunge la greutatea optima la nastere. In acelasi timp, gravidele care au depasit greutatea optima pot fi supuse riscului nasterii premature sau chiar a pierderii acesteia.

Atentie la bolile anterioare

Bineinteles, inainte de sarcina trebuie sa fie urmate tot felul de teste si examine medicale intrucat anumite afectiuni pot pune in pericol buna desfasurare a acesteia, incepand de la diabet, la tensiunea arteriala ridicata, epilepsie si multe altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *