Ai grijă de maşina ta cu o revizie din partea echipei de specialişti Auto Cobălcescu!

Auto-Cobălcescu – soluţia complete pentru maşina ta

Auto Cobălcescu este un dealer auto renumit, care ţine sub aripa sa numeroase brand-uri celebre şi apreciate precum Dacia, Renault, Nissan, MINI şi BMW şi care a comercializat până în prezent un număr de 40.000 de unităţi auto noi şi 4.000 de auto rulate.

Auto Cobălcescu este deopotrivă atât un complex de vânzări, dar şi service ce pune la dispoziţia clienţilor săi o gamă completă de servicii prin care aceştia să asigure ce este mai bun pentru autoturismul lor. De la servicii de mecanică, caroserie sau ITP, aici vei avea ocazia să găseşti orice rezolvare pentru orice tip de problemă întâmpini sau pentru verificarea de rutină propriu-zisă a maşinii tale.

Solicită serviciile atelierului de mecanică

În cadrul sediului Auto Cobălcescu, siguranţa clienţilor şi starea tehnică a maşinii lor devin printre cele mai importante priorităţi. În cazul în care ai nevoie de o revizie pentru Dacia, aici vei găsi rezolvarea pentru orice problemă. Pentru că fiecare autoturism are nevoie de o verificare periodică a performanţei componentelor sale, acum ai şansa de a beneficia de servicii complete de mecanică, printre care se numără şi serviciile de revizie, prin care să te asiguri că maşina ta funcţionează în condiţii cât mai optime.

Dacia Service

În acest sens, în cadrul atelierului de mecanică, cei interesaţi pot beneficia de servicii de revizie periodică, electrică, diagnoză, schimbarea anvelopelor sau multe alte operaţiuni mecanice de care este nevoie în funcţie de modelul de autoturism pe care îl deţii şi în conformitate cu standardele de calitate ale producătorilor. Poţi opta chiar şi pentru ITP. De asemenea, nu uita că poţi beneficia şi de diferite promoţii pentru modele de anvelope de vară, care beneficiază de îmbunătăţiri semnificative, o durată de viaţă sporită şi care oferă siguranţă 100% şoferilor, datorită reducerii riscului de acvaplanare, scăzând distanţa de frânare pe suprafeţele umede şi oferind stabilitate bună în viraje.

Echipă de profesionişti

Pentru că de cele mai multe ori un autoturism este alcătuit din componente mecanice şi electronice numeroase, acestea trebuie verificate şi îngrijite în mod constant numai de către o echipă de specialişti bine pregătiţi, echipaţi şi instruiţi la cele mai înalte standarde, alături de echipamente necesare complete şi instrumente de specialitate diverse. La Auto Cobălcescu, ai acces la toate acestea. Echipa de profesionişti de aici au o experienţă vastă de lucru cu modele Dacia, astfel încât nu trebuie să îţi faci griji că vor da greş sau nu vor semnala anumite probleme pe care le poate avea maşina ta.

Alege serviciile service-ului auto Auto Cobălcescu pentru a avea parte de cele mai profesionale operaţiuni şi de cele mai bune rezultate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *