Russian lips, tehnica de mărire a buzelor care a cucerit femeile din toată lumea

Astăzi, este foarte posibil să ai buze frumoase și voluptoase fără a recurge la tehnici convenționale de chirurgie estetică invazivă. Metoda russian lips remodelează buzele pentru a obține gura în formă de inimă tipică păpușilor rusești. Ei bine, această procedură medicală poate fi realizată în clinica Dr. Delbani, unde veți întâlni un medic devotat și profesionist.

Prin ce se caracterizează tehnica russian lips?

Din ce în ce mai prezentă pe rețelele de socializare, tehnica russian lips este o metodă de mărire a buzelor. Aceasta permite umflarea ușoară a unor locuri specifice ale gurii pentru a le face mult mai ferme și cu aspect cărnos. Tehnica russian lips presupune, așadar, injectarea de acid hialuronic în doze foarte mici pe contururi, cât și la nivelul centrului buzelor, dar mai exact la nivelul arcului lui Cupidon.

Obiectivul principal al acestei metode este ridicarea buzelor pentru a da impresia ca au căpătat volum. Rezultatul rămâne perfect natural, iar buzele capătă un aspect mult mai voluminos. Cu alte cuvinte, prin creșterea volumului lor într-un mod natural, tehnica russian lips de umplere a buzelor promit buze mult mai rotunde și cărnoase, fără a modifica echilibrul și structura feței.

Aceasta este o tehnică pe măsură, care se adaptează formei buzelor. Este, într-adevăr, important să se respecte proporția dintre buza superioară și cea inferioară. Desigur, buzele foarte subțiri necesită mult mai mult produs în comparație cu buzele de mărime medie. Procedura păstrează starea naturală a contururilor, dar în schimb accentuează arcul de Cupidon, dându-i acea formă de inimă mult dorită de domnișoare.

Astăzi, mărirea buzelor prin tehnica russian lipps poate fi efectuată singură sau combinată cu o altă operație. Intervenția poate fi astfel însoțită de o redefinire a conturului buzelor, un tratament al liniilor fine care se încadrează la nivelul buzelor, un tratament al pomeților feței și a altor riduri sau o rectificare a pliurilor din jurul nasului.

Beneficiile acestei tehnici de mărire a buzelor

Utilizarea russian lips a buzelor este potrivită pentru pacienții care doresc să modifice aspectul și volumul buzelor fără să treacă printr-o intervenție chirurgicală estetică invazivă. În plus, această practică este aplicabilă tuturor tipurilor de buze.

Pe de altă parte, tratamentul buzelor subțiri natural necesită mai mult timp și mai multe ședințe înainte de a obține un rezultat ideal.

Această metodă este potrivită și pentru pacienții care doresc să folosească acidul hialuronic pentru a-și rehidrata, remodela, împrospăta aspectul buzelor. Rezultatul obținut este unul dintre punctele forte ale acestei metode. Pe lângă faptul că este durabil, întinerește fața.

Acidul hialuronic ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire. Cu proprietăți excelente de reținere a apei, polimerul natural menține pielea suplă și hidratată. Tehnica este apreciată și pentru rapiditate și eficiență, mai ales la Dr. Delbani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *