Nobileo vă propune un apartament de închiriat în zona Pipera

Dorești să îți găsești o locuință ideală în București, la un preț cât mai convenabil? Nobileo are pentru tine cele mai elegante și bine dotate apartamente de închiriat în zona Pipera. Astfel, dacă vrei să ai parte de un loc al tău pe care să-l poți numi „acasă”, noi avem cele mai bune oferte pentru tine și buzunarul tău. Și pentru că cererea este destul de mare, vă invităm să prindeți ofertele noastre la timp și să beneficiați din plin de toate facilitățile pe care vi le punem la dispoziție.

Spre exemplu, Nobileo propune spre închiriere un apartament cu 2 camere situat în Cloud 9 Residence Pipera. Acesta este ideal pentru un cuplu cu copil sau fără, precum și pentru studenți. Astfel, dacă vă aflați într-una dintre aceste situații, acest apartament este numai bun pentru nevoile pe care le aveți în acest moment.

Apartamentul se află la prima închiriere și este mobilat, utilat complet cu mobilier și electrocasnice de ultimă generație și finisaje de lux. Așadar, vorbim despre un apartament potrivit pentru tineret, care aspiră la o casă modernă și frumos amenajată. Suprafața utilă este de 55 mp la care se adaugă o terasă de 5 mp.

Mai mult decât atât, apartamentul este împărțit în living, bucătărie închisă o baie , un dormitor și o terasă deschisă. Astfel, aici veți avea locul ideal pentru a duce o viață de familie liniștită, cu toate cele necesare la îndemână.

Totodată, datorită designului modern, oferă spații de depozitare foarte generoase, motiv pentru care, acest aparatement se dovedește a fi extrem de util chiar și pentru o familie cu copii care au nevoie de astfel de locuri pentru a depozita lucrurile de care nu au nevoie.

În ceea ce privește situarea, această locuință este localizat la etajul 5/10, iar apartamentul oferă o vedere unică și foarte frumoasă a orașului în orice moment al zilei. Astfeș, dacă vă doriți ca viitoarea locuință să aibă și o priveliște inedită, puteți căuta în Pipera apartamente de închiriat.

Mai mult decât atât, pentru autovehiculul dumneavoastră aveți un loc disponibil în parcarea subterană a clădirii. Prin urmare, seara, când vă întoarceți de la serviciu, nu veți mai fi nevoit să căutați minute în șir un loc de parcare pentru a vă lăsa mașina în siguranță.

Datorită poziționării foarte bune a blocului și, implicit, a apartamentului, aveți acces foarte rapid către mall-ul Promenada, precum și alte centre comerciale, benzinării, restaurante și săli de fitness.

Vă așteptăm să vizionați această proprietate deosebită și să vă convingeți că merită să alegeți zona Pipera pentru apartamente de închiriat la un preț cât mai convenabil pentru dumneavoastră.

Nu ratați ofertele noastre și alegeți apartamente de vânzare și închiriat în orice zonă a capitalei împreună cu noi, echipa Nobileo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *