Opteaza pentru o lenjerie de pat grozava

Alegerea lenjeriei de pat perfecte nu a fost niciodata mai usoara iar Casanewconcept.ro este locul perfect pentru oricine este interesat de produse de cea mai inalta calitate. Până acum era nevoie să mergi la un magazin de specialitate, ceea ce era o pierdere de timp, măcar zeci de minute, și să alegi de acolo cea mai bună variantă, dar mereu a fost problema de a nu putea găsi dimensiunea dorită. Cel mai bun model sau alte detalii similare.

Așa că poți vizita site-ul pentru a-l răsfoi de la un capăt la altul, sau doar categoria de interes pentru a vedea toate modelele disponibile, doar câteva minute vor fi suficiente în acest sens, iar experiența este una foarte plăcută. De asemenea, magazinul online este bine facut si utilizatorii nu vor avea probleme sa ajunga dintr-un loc in altul.

Toate categoriile posibile

Cea mai căutată lenjerie a fost întotdeauna 100% bumbac, deoarece acest material oferă cele mai bune performanțe la un raport preț/performanță foarte atractiv. Așadar, doar în această categorie sunt aproape 300 de modele, cu prețuri cuprinse între 159 și 209 lei, astfel încât fiecare își poate alege modelul preferat. Totuși, pentru o calitate superioară, poți alege bumbac satinat, dintre care există peste 200 de modele, cu prețuri începând de la 110 lei și mergând până la 409 lei, în funcție de mărime, model și oferta curentă.

Utilizatorii pot folosi lenjerii Cocolino și pentru sezonul rece, disponibile în 36 de modele cu prețuri cuprinse între 159 lei și 169 lei. Finețea este o opțiune care merită luată în considerare, iar modelele sunt 116, variind de la 119 lei la 280 de lei. În schimb, cei care își doresc ceva cu adevărat special pot opta pentru fibre de bambus împodobite cu cristale Swarovski, care pot fi achiziționate cu 749 de lei.

Modele diverse

Așadar, acestea sunt doar câteva dintre principalele categorii ale CasaNewConcept, fiecare cu multe modele pentru toate tipurile de dormitoare, de la adulți la copii.

Alte produse

In plus, aici mai sunt si alte tipuri de lenjerie, de la cea pentru bebelusi, cu volanasa, creponata, de lux, lenjerii cocolino Flyffy, cu doua plicuri, din colectii populare precum Yacht sau Tac. În plus, există prosoape, pături, pilote și perne, paturi pufoase, cuverturi de saltea și multe altele, ceea ce face mai ușor ca niciodată să amenajeze și să personalizeze orice dormitor, până la cel mai mic detaliu, spre satisfacția deplină a oricărui client.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *