Ce poți face când copilul tău nu vrea să stea la tuns?

Chiar dacă adorăm buclele sau cârlionții copiilor noștri, suntem nevoiți să tăiem din lungimea părului, cel puțin în sezonul cald. În acest fel, cei mici nu vor transpira excesiv și nici nu vor întâmpina probleme la pieptănat. Se știe că majoritatea copiilor sunt îngroziți de frizeri și plâng frenetic când cineva se apropie de urechile sau de gâtul lor cu foarfecele. Părinții care s-au confruntat de-a lungul timpului cu această situație au întocmit o listă cu cele mai bune sfaturi pe care le puteți aplica și în astfel de situații.

Ajută-l pe copil să anticipeze ce urmează să se întâmple

Nu-l păcăli și nu-l lăsa să fie surprins de programarea pe care tocmai ai făcut-o la salon. Chiar și cu câteva zile înainte, încearcă să-l pregătești pentru marele moment. Copiilor nu le plac schimbările, mai ales cele în care trebuie să se privească mult în oglindă, să stea nemișcați și să se prefacă că foarfecele este un obiect prietenos. Expuneți problema cu sinceritate și explicați-le cu răbdare motivul pentru care trebuie să facă aceast schimbare.

Serviciile noastre de tuns copii București vin la pachet cu un spațiu de joacă special amenajat pentru a-i distrage atenția. Mai mult, am înlocuit scaunele pentru adulți cu unele în formă de ponei și mașinuțe pentru o experiență cât mai plăcută și colorată. Baby Paint Salon dispune de tot ceea ce este nevoie pentru a cei mici să se simtă în largul loc. Nu uita că oferim servicii și pentru adulți: tuns, coafat, manichiură, pedichiură, masaj și multe altele.

Promovează buna dispoziție și alege un coafor potrivit

Să duci copiii la salon când sunt descurajați, obosiți sau supărați nu este o decizie deloc bună. Alege o zi minunată, însorită și îndulcește-i cu activitățile preferate. Asigură-te că cel mic a dormit excelent, a mâncat bine și că poartă cele mai confortabile haine. Ideal ar fi să nu-l duci la un salon pentru adulți, chiar dacă hairstylistul tău adoră copiii. Există personal specializat în comunicarea cu aceștia, care le pot oferi servicii profesionale de tuns și coafat. Mai mult decât atât, saloanele dedicate copiilor vin cu tot felul de jucării și desene menite să le distragă atenția de la foarfece, oglindă sau de la părul umezit. Decorul va ajuta întotdeauna la relaxare.

Baby Paint Salon – „transformăm plânsul în râset”

Pentru că îndrăgim copiii la nebunie, vrem să le oferim tot confortul și sprijinul de care au nevoie. Am făcut o selecție asupra celor mai cuminți sau îndrăznețe frizuri, atât pentru domnișoare, cât și pentru tinerii cavaleri, astfel încât fiecare eveniment la care participă să rămână unul memorabil. Avem personal calificat, produse premium și energii pozitive. Te așteptăm cu micuțul tău!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *