Ce economii faci daca treci pe GPL

De mult timp sistemele GPL nu mai reprezinta o raritate, iar in conditiile in care pretul carburantilor a depasit din noul pragul de 5 lei pe litru si se apropie de tarifele practicate in tarile mai dezvoltare ale Europei, nu este de mirare de ce multi soferi se intereseaza de diferite modalitati prin care pot face economii.

Merita sa apelezi la MonteazaGPL unde gama este suficient de variata, pentru toate nevoile si bugetele, astfel ca poti fi sigur ca aici descoperi sistemele ideale pentru masina ta. Unele modele sunt dedicate pentru fiecare autoturism in parte, in functie de marca, model si tipul de motor si, bineinteles, sunt ceva mai costisitoare, insa exista si unele mai flexibile, ce pot fi folosite in diferite cazuri si sunt mai accesibile din punct de vedere financiar.

Optiuni

La MonteazaGPL te bucuri de preturi foarte avantajoase, dar si de nenumarate oferte, precum instalatiile AGR Force, care sunt dedicate tuturor motoarelor in 4 cilindri si care pot fi cumparate pentru numai 2800 de lei. Intotdeauna se gasesc si variante mai ieftine, dar si mai scumpe, iar totul tine de preferintele fiecarui client.

Economii

De regula, aceasta investitie este amortizata in decurs de un an sau chiar mai devreme, in functie de distanta parcursa de fiecare sofer in parte, iar mai apoi economiile vor fi resimtite direct. Se estimeaza economii lunare de circa 40%, o cifra deloc de neglijat, insa sistemele GPL nu se limiteaza numai la atat si asigura si alte avantaje.

Pe termen lung

Instalatiile nu isi pierd din performante de-a lungul timpului, ci asigura aceleasi rezultate, durata de viata fiind de minim 10 ani. Mai mult, MonteazaGPL promite garantii de pana la 5 ani sau chiar mai mult in cazul anumitor tipuri de instalatii.

Performante

Contrar miturilor, aceste sisteme nu duc la pierderea performantelor motorului, ci acesta va functiona in parametri optimi si, mai mult decat atat, i se prelungeste durata de viata cu minim cativa ani intrucat gazul petrolier lichefiat este un tip de carburant mult mai curat decat benzina sau motorina. In cazul instalatiilor vechi se putea sesiza o scadere a puterii la calcarea pedalei de acceleratie cu pana la 5%, insa acest fenomen nu mai este de actualitate in contextul in care sistemele moderne sunt foarte eficiente.

Protejarea mediului

Nu in ultimul rand, gazul petrolier lichefiat este mult mai putin daunator mediului decat alte tipuri de carburanti. Noxele sunt in cantitati mult mai modeste, iar acesta este un subiect foarte sensibil in ziua de azi in conditiile in care nu s-a gasit inca o solutie pentru controlarea fenomenului de poluare cu care se confrunta principalele orase ale lumii, inclusiv cele din Romania, fie ca este vorba despre Bucuresti, Cluj-Napoca sau Iasi.

Leave a Comment