Orice femeie are nevoie de un astfel de produs

Pentru a avea o zona genitala sanatoasa trebuie sa previi constant si sa ai o igiena intima riguroasa. Unul dintre subiectele controversate pentru multe femei este necesitatea dusurilor vaginale, pentru ca in timp ce unii medici le recomanda, altii spun ca sunt daunatoare.

Dusurile vaginale pot fi recomandate de ginecolog sau pot fi facute la initiativa femeii, din dorinta de a pastra vaginul curat in urmatoarele situatii:

  • dupa un contact sexual
  • la incheierea perioadei menstruale
  • pentru eliminarea mirosurilor neplacute
  • ca parte a tratamentului pentru infectii vaginale
  • pentru a calma mancarimile si iritatiile

Din pacate, multe femei recurg la dusurile vaginale dupa contactul sexual din dorinta de a nu ramane insarcinate sau pentru a preveni bolile cu transmitere sexuala. In mod cert, dusurile vaginale nu te protejeaza impotriva unei sarcini si nici nu impiedica transmiterea bolilor sexuale.

Dusurile vaginale se realizeaza de obicei cu apa sau cu un amestec de apa si alte substante achizitionate din farmacii. Pentru aceasta procedura se folosesc irigatoarele cu ajutorul carora lichidul este expulzat in interiorul vaginului, urmand ulterior sa se scurga in exterior.

Este foarte important sa avem un vagin curat si sanatos atat pentru confortul nostru, cat si pentru sanatatea noastra fizica. De asemenea este vital sa avem un vagin curat si sanatos atat pentru sanatatea noastra sexuala, cat si pentru a se evita transmiterea de boli sexuale si pentru a ne putea bucura de o viata sexuala agreabila. Vaginul are propriul sau sistem de reglare al pH-ului, insemnand ca se autocurata. Pentru a putea facilita aceasta functie si nu a dezechilibra pH-ul vaginal poti apela la ajutorul unui irigator, astfel ca poti intra pe medaz.ro si descopera irigatoarele vaginale.

Actele medicale de cea mai buna calitate depind de aparatura si consumabile de buna calitate. Echipa de la MedAZ ofera tot sprijinul de care este nevoie pentru achizitionarea produselor necesare bunei desfasurarii a activitatii. Din dorinta de a sprijini cati mai mult pacienti, MedAZ asigura calitate si diversitate in ceea ce priveste produsele, preturi accesibile si oferte dintre cele mai avantajoase.

In momentul in care un client va avea nevoie i se va raspunde cu promptitudine si eficienta la toate solicitarile si se vor oferi cele mai bune solutii pentru a avea reusita in activitatea desfasurata.

Pe site-ul www.medaz.ro puteti consulta catalogul cu toate produsele pentru ca astfel sa va convingeti de calitatea si diversitatea produselor noastre. Echipa va va astepta cu mult interes comenzile!

Leave a Comment