Sunt multe mijloace prin care sa iti personalizezi masina

Pentru multi dintre noi autoturismul reprezinta unul dintre cele mai importante bunuri pe care le putem detine, astfel ca nu este de mirare daca unii isi doresc sa opteze pentru fel si fel de solutii de personalizare. In schimb, cele mai multe dintre solutiile disponibile se dovedesc a fi foarte costisitoare, asa ca impun nevoia unui buget generos, dar pot fi si dificil de pus in practica. Totusi, de ce sa nu apelezi la autoprint.ro unde te asteapta o optiune mult mai accesibila din toate punctele de vedere: stickere auto.

Vezi online toate modelele

La autoprint.ro te asteapta o gama foarte variata de modele, incepand de la cele mai simple, la altele mai complexe. La mare cautare sunt si cele cu tribale sau patratele laterale, dar si cele pentru capota sau luneta, insa si dungile de racing, astfel ca vor gasi cate un model grozav chiar si cei mai pretentiosi dintre clienti. Poate desenele amuzante, citatele sau logo-urile reprezinta o optiune care sa te intereseze, insa nu dureaza mai mult de cateva minute sa treci in revista orice produs.

Nu costa mult

Un alt avantaj important este reprezentat de faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si oricine isi permite innoirea aspectului masinii personale. Rareori se depaseste pragul de 100 de lei si asta doar in cazul celor cu dimensiuni mai mari, ce acopera elemente intregi de caroserie.

Aplicare rapida

Unul dintre marile avantaje ale unor stickere este ca acestea se aplica cu usurinta pe diferite elemente de caroserie, incepand de la portiere, luneta, spoilere, capota, cupola si nu numai. Totul poate fi efectuat pe cont propriu in doar cateva minute, fiind suficiente putina atentie si dexteritate, insa in cazul stickerelor de dimensiuni mai mari poate fi nevoie de ajutorul unui prieten.

Poti sa ascunzi un mic defect

Mai mult, stickerele pot fi aplicate in cele mai bune conditii pe orice element de caroserie, fara a afecta vopseaua, ci dimpotriva, o protejeaza. Totodata, acestea pot masca un defect estetic, precum o zgaraietura, fara a mai fi nevoie de alocarea unor bugete generoase pentru remedierea lor. Pe portiere, spoiler, luneta, capota, stickerele sunt ideale si se pastreaza in cele mai bune conditii.

Durata de viata

Nu in ultimul rand, stickerele de la autoprint.ro sunt foarte rezistente si se prezinta in conditii optime pentru mai mult timp, in functie de tipul de sticker ales. Masinile pot fi duse la spalatorie, pentru ca stickerele nu vor fi afectate de presiunea apei si nici de ploi sau ninsori. Trebuie avut in vedere si faptul ca procedura e reversibila si oricand se poate reveni asupra deciziei si sa se renunte la stickere, fie acestea pot fi inlocuite cu altele, in functie de gusturi, preferinte si nevoi.

Leave a Comment