Camerele auto sunt foarte utile

Siguranta in trafic ar trebui sa fie una dintre cele mai mari prioritati in ziua de azi, iar o oglinda cu camera iUni se dovedeste a fi o adevarata necesitate. Astfel, merita sa apelezi chiar acum aici pentru a vedea modelele disponibile, pentru a descoperi functiile incorporate si pentru a afla cum te poate ajuta un asemenea dispozitiv. Te asteapta diferite modele, preturi mici si un profesionalism deplin, asa ca merita sa profiti.

Diverse functii utile

E clar ca functiile sunt diferite de la un model la altul, dar cea mai importanta este cea de inregistrare audio video. Rezolutia poate sa varieze, dar majoritatea modelelor pot filma Full HD sau chiar 4K, ceea ce presupune ca imaginile capturate sunt de o calitate foarte buna. Mai mult, unghiul de filmare de 170 de grade poate fi suficient in cele mai multe situatii, iar unele variante dispun si de un senzor de detectare a miscarii. Asadar, atunci cand este detectata o miscare va incepe automat inregistrarea, ceea ce inseamna ca functia e utila intotdeauna.

Produse bune

O oglina cu camera iUni este usor de utilizat si se ataseaza in masina cu usurinta, avand mai multe butoane disponibile, printre care si pentru a porni sau opri atat dispozitivul, cat si inregistrarea. In plus, exista mai multe functii de folos, precum afisarea datei si orei, a locatiei, a vitezei de deplasare si alimentarea se efectueaza la bricheta masinii, dar atunci cand motorul oprit, pe cand inregistrarea poate continua datorita propriei baterii, care se incarca imediat.

Poti testa orice produs

Totodata, cei care isi doresc un asemenea device pot descoperi intreaga colectie si plasa o comanda online in cadrul magazinului online iUni, fie pot merge in showroom-ul din Bucuresti unde au ocazia de a testa toate dispozitivele, astfel incat sa gaseasca modelul ideal de care au nevoie si sa il aleaga pe cel mai bun.

Pentru oricine

Probabil ca sunt multi cei care si-ar dori un astfel de dispozitiv insa se tem ca nu vor sti sa il foloseasca, insa cele mai multe aparate sunt intuitive, asa ca nimeni nu va avea probleme din acest punct de vedere, mai ales, pentru ca va putea fi verificat imediat manualul de utilizare.

Preturi mici

Nu in ultimul rand, poate ca cel mai mare avantaj de care ne putem bucura la iUni e reprezentat de faptul ca preturile sunt mici. Acestea sunt accesibile pentru toate buzunarele, asa ca nimeni nu trebuie sa faca un mare efort din punct de vedere financiar pentru a putea cumpara produsele dorite. Se gasesc si tot felul de oferte atractive care fac ca preturile sa scada si mai mult, asa ca de ce sa nu profiti?

Leave a Comment