Diverse echipamente integrate în stațiile de epurare

CVWater este locul în care vei putea beneficia de echipamente de mare performanță din domeniul apei, dar și de tehnologiile moderne pe care le folosim. Oamenii noștri sunt orientați către oferirea unor soluții optime și eficiente pentru diferite solicitări, iar noi îți punem la dispoziție o gamă variată de echipamente integrate în stații de epurare apă. Aceste echipamente se pot regăsi în diverse capacități, fiind dimensionate în funcție de parametrii de cantitate de apă uzată, care se dorește epurată și calitatea influentului. De asemenea, acestea pot fi folosite în diverse domenii și segmente, precum abatoare, vinificație, fabrici de procesare și lista poate continua. Totodată, ținem să precizăm faptul că fluxul general de epurare cuprinde toate etapele necesare pentru acest proces, întrucât încadrarea în parametrii de calitate impuși de către normele pentru evacuare în emisar natural este necesar.

Diverse aplicații

Dorim să ne adaptăm la cerințele sau solicitările clienților noștri, dar și la nevoile acestora, astfel că dispunem de tehnologii și echipamente care se pot folosi în diverse contexte, cum ar fi segmentele rezidențiale, cele municipale, dar și cele industriale. Aducem în vedere aplicații în fabricile de procesare de carne și lapte, de biodiesel, de alcool, fabrici de conserve, abatoare de pui, bovine, porcine sau taurine, respectiv vinificație, însă lista nu se oprește aici.

Gamă largă de echipamente

Oferim clienților noștri o gamă largă de echipamente care se dovedesc a fi foarte performante și de calitate superioară, astfel încât ne dorim să satisfacem nevoile fiecărui client, prin oferirea celor mai bune soluții. LaCVWater vei regăsi diverse modele de stație de epurare a apei, echipamente pentru tratarea nămolului, de tratare fizico-chimică sau de separare mecanică. Echipamentele și stațiile puse la dispoziție sunt confecționate la cele mai înalte standarde de calitate, fiind foarte durabile pe o perioadă îndelungată de timp.

Multitudine de componente de epurare

Dacă aducem în vedere fluxul general de epurare, acesta cuprinde toate etapele necesare pentru procesul în cauză, astfel că ținem cont de încadrarea în parametrii de calitate impuși de normele în vigoare pentru evacuarea în emisarul natural. În acest sens, ținem cont de cele mai importante trepte, precum treapta mecanică, fizico-chimică, biologică și de ultrafiltrare, respectiv de deshidratare a nămolului. Iar în ceea ce privește componentele stațiilor de epurare pentru apele uzate, care sunt folosite în segmentul industrial, avem sita statică sau rotativă, filtrul presă pentru nămol și unitățile de flotație cu aer dizolvat.

Solicită o ofertă imediat

Ai încredere în echipa de la CVWater deoarece dispunem de oameni profesioniști, serioși și prompți în colaborările cu toți clienții. De asemenea, profită de toate avantajele și de cele mai performante echipamente de la doar câteva click-uri distanță, astfel încât poți solicita o ofertă atunci când ai nevoie.

Leave a Comment