Locul din care merita sa cumperi cafea

Nu imi aduc aminte de primul meu contact cu cafeaua, insa, cu siguranta, imi aduc aminte cand am baut prima data cafea italiana. Eram in Florenta, un oras de care m-am indragostit de la primul contact si cu care am ramas in legatura stransa de atunci. Aici am servit prima data cafeaua specifica lor si lumea mea s-a schimbat total. De atunci am tot cautat prin fel si fel de magazine de specialitate de la noi, insa parca niciodata nu gaseam ceva care sa fie la fel de bun ca prima data.

Amestec orz si cafea Crastan 120 gr

M-am tot orientat catre fel si fel de magazine, m-am documentat si asa am descoperit Market Saponella. Cred ca este de departe cel mai bun magazine cu produse italiene si cafea italiana. L-am descoperit intamplator in urma cautarilor mele si de atunci doar de la ei comand cel putin cafeaua. Imi place ca gasesc tot ceea ce imi doresc si, in plus, am ocazia sa testez periodic fel si fel de produse. Nu imi place neaparat sa experimentez cand vine vorba de alte produse sau experiente, insa la cafea chiar nu am nimic de pierdut. Nu zic ca este neaparat un viciu, dar imi place la nebunie si vreau sa le servesc pe toate, mai ales pe cele italiene. Apoi, dupa ce le voi termina, cine stie, poate ma indragostesc de alta tara si vreau sa le iau cafelele lor la rand, dar pana atunci raman la Market Saponella.

Preturile sunt foarte bune si stiu ca asta intereseaza pe cele mai multe persoane. Nu trebuie sa platesti o mica avere pentru a-ti permite sa cumperi cafea italiana de cea mai buna calitate de la Market Saponella. Am vazut ca au si oferte foarte bune care sigur iti fac cu ochiul si chiar am profitat de cateva ori de pe urma lor si asa am ajuns sa platesc mult mai putin.

Produsele vin ambalate foarte bine, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji cu privire la transport. Livrarea se efectueaza rapid prin curier, eu personal am primit unele comenzi direct a doua zi de la plasare. Daca vrei sa economisesti timp si sa incepi sa ajungi tot mai rar prin supermarket-uri, atunci o comanda la Market Saponella poate fi o idee chiar foarte inspirata. Merita sa arunci un ochi pentru ca ai toate sansele sa gasesti o cafea italiana buna sau multe alte produse care sa te atraga. Este timpul, alegi tot ce vrei si comanzi imediat, iar curierul iti livreaza a doua zi produsele la usa. Mai comod de atat nu cred ca se poate, asa ca eu sustin acest magazin.

Leave a Comment